Friday, March 21, 2014

Thats not a moon... Its a Paint Station.



 

Thats not a moon... Its a Paint Station.


Noniin arvon lukijat, tai lukija niinkuin asia näyttää vielä olevan. On aika rikkoa pitkään kestänyt hiljaisuus ja päivittää vähän kuulumisia. Tämä päivitys on tehty, ah läppäriltä, eikä tabletilta jolla tekstien käsittely oli aikamoinen via dolorosa.

Aloitetaan kuulumisien päivittely siitä tärkeimmästä eli maalauspist... tai no siis ehkä kuitenkin lapsesta. Joo, siis asiahan on nyt niin että blogin ensimmäisessä vaiheessa kerroin perheestäni ja lapsesta ei ollut tietoakaan ja nyt tuossa vieressäni sitterissä tuhertaa vähän yli kolme viikkoinen poika :)

Olen myöskin saanut opintoni valmiiksi ja valmistuin rajavartijaksi helmikuun lopussa muutema päivä ennen pojan syntymistä. Nyt ei enää tarvitse kulkea arkipäiviksi Imatralle ja jää enemmän aikaa maalaamiseen ja tämän blogin ylläpitämiseen!



Nyt siis siihen maalauspisteeseen. Tuo miehuuden tyyssija, maskuliinisuuden merkkipaalu, nurkka "where the magig happens".

 
  
  
Siinä yksi meidän karvakasoista, Welmu

Tuossahan tuo nyt on. Kohtuullisen kokoinen pöytä, mukava tuoli ja parit hyllyt joihin saa, ei liikaa vaan juuri sopivasti romua talteen. Yksi liikuteltava yleisvalo ylhäällä ja pienempi lamppu pöydällä tarkempaa valaistusta varten. Lisäksi pikkuhylly maaleille. Pitää vaan opetella laittamaan maalit takaisin työskentelyn jälkeen. Vieressä vielä vitriini johon saa jotain pientä puuhastelua näytille.

Noniin. Nyt on vähän tapahtumia päivitely. Tulevaisuudessa juttua vähän askartelumateriaaleista, parista kirjasta ja sitte isompaa asiaa joka tulee blogianikin laajentamaan.

-Nojis

No comments:

Post a Comment